Begagnade kontorsmöbler Stockholm

Bra möbler till rätt priser

Tjänster

Vi erbjuder inte bara kontorsmöbler till bra priser utan kan även bistå med följande tjänster:

Ergonomi, akustik och belysning

Arbetsställningar, ljud och ljusmiljö är viktiga faktorer på alla arbetsplatser. Vi har lång erfarenhet på dessa områden och ny kunskap som vi kan dela med oss av.

Vi hjälper gärna till med inredningen för att den ska bli så tilltalande och inbjudande Färgsättning, materialval, ritningar, specialsnickerier och textiler, vi har kunskaperna efter alla år i branschen.

Avveckling av kontor

Känns det tungt att lämna och avveckla ditt kontor? Vi hjälper dig! Vi tar hand om allt som du behöver göra innan du lämnar över lokalen till fastighetsägaren. Vi kan avlägsna de anpassningar du har gjort i lokalen och forsla bort dina inventarier. Vi hjälper också till med städning vid behov.

kontorsstol

Säljuppdrag

Vi hjälper dig att sälja dina gamla möbler och inredning, exempelvis genom en ”på-plats-försäljning” i din kontorslokal.

Förhandlingspartner

Det kan vara en hel del arbete när man avvecklar ett kontor. Vi kan hjälpa till med förhandling om överlåtelse av inredningen till den nya hyresgästen.

Värdering

Vi kan hjälpa till att värdera inredning om du ska köpa eller sälja befintlig inredning. Vi kan utfärda värderingsintyg.

Projektledning

Vi kan vara ett stöd till dig i flytten och inflyttningen i nya lokaler. Vi hjälper till med slutstädning, återställning och hyresgästanpassning och kontakt med ny hyresvärd. När du etablerar dig i nya lokaler kan vi hjälpa till med kontakt med allt från arkitekter och andra hantverkare till hyresvärd och möbelleverantörer. Vi kan även bistå med hjälp med att göra lokalen klar för inflyttning och arbetsstart. Vi hjälper gärna till med hela logistiken kring din kontorsflytt.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor