Begagnade kontorsmöbler Stockholm

Bra möbler till rätt priser

Kontorsmöbler

Vi hyr även ut kontorsmöbler, både begagnade och i nyskick. Alla typer av inredning som arbetsplatser, kontorsstolar och konferensmöbler hyr vi ut till bra priser. Du kan hyra begagnade kontorsmöbler för tillfälliga projekt och för mer stadigvarande kontorslösningar.

Tiden du hyr är valfri – du kan hyra möblerna en kortare period och för långsiktigare lösningar. Vår långa erfarenhet av kontorsplanering gör att vi kan skräddarsy hyreslösningar anpassade till just dina behov.

Att hyra kontorsmöbler är ett flexibelt alternativ till att köpa möbler. En stor fördel är att du kan anpassa inredningen efter de förändringar av dina behov som sker med åren.

kafémöbler

Både i nyskick och i andra hand

Du väljer om du vill ha kontorsmöbler i nyskick eller i andra hand, eller varför inte en kombination? Att hyra möblerna är dessutom en bra variant rent ekonomiskt eftersom du kan fördela dina kostnader månadsvis och på det sättet spara pengar åt ditt företag. Du slipper också tidsödande arbete med bokföringen och du behöver heller inte upprätta någon inventarieförteckning.

När du hyr kontorsmöbler av oss så samarbetar vi med ett flertal leverantörer som kan erbjuda ett brett utbud av kontorsinredningar. Vi hyr inte bara ut vanliga kontorsmöbler utan även belysning, gardiner och andra inredningsdetaljer som kan lyfta ditt kontor och förbättra arbetsmiljön. Alla kontorsmöbler som vi har ute till försäljning går också att hyra om så önskas.

Vi kan hjälpa dig med tips och råd

Hör gärna av dig till oss om du vil ha tips, råd och förslag om ett praktiskt hyresalternativ för ditt kontor. Vi hjälper dig gärna att hitta kontorsmöbler som skulle passa perfekt på just ditt kontor.

Vi köper, säljer och byter inredning. Det ger dig intressanta alternativ.
Vill du bli av med möbler? Vi värderar möbler/inredning. Vi kan även genomföra försäljningsuppdrag ”på plats”.

Att välja begagnade möbler är snällt mot både plånboken och miljön